Emma Salokoski Voices on lauluyhtye, kuoro ja kollektiivi, joka tekee musiikkia ennakkoluulottomasti ja genrerajoja rikkoen. Kuoro on tehnyt soundpainting –improvisaatiota, luonut modernia kabareeta Sara Mellerin ja Marcus Grothin ohjauksessa ja esiintynyt eri tilaisuuksissa aina Flow Festivalin päälavalta mielenterveyskuntoutujien taidenäyttelyyn. Keskiössä on aina kunnianhimoisen rytmimusiikin toteuttaminen omaleimaisella tavalla. Emma Salokoski Voices esiintyy 10-20 hengen kokoonpanoissa, a cappellana, säestyksen tai bändin kera.
Kuoron riveissä laulaa sekä musiikin ammattilaisia että omistautuneita harrastajia. Konserteissa ja produktioissa ryhmä rakentaa yhteyksiä eri taiteenlajien välille ja pyrkii löytämään aina uusia itseilmaisun muotoja. Aitous, läsnäolo, monipuolisuus ja uteliaisuus ovat kuoron vahvuuksia.
Emma Salokoski Voicesin juuret juontavat vuoden 2010 Kuorosota-ohjelmaan ja Emma Salokosken luotsaaman Helsingin joukkueeseen. Pieni a cappella –naislauluyhtye on sittemmin kasvanut suuremmaksi kollektiiviksi, mutta edelleen porukan liimana toimivat yhteishenki, vertaistuki ja ystävyys – mikä myös näkyy ja kuuluu.